" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41170701 Відвідувачів
Боевое Братство
Міністерство оборони
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Орденские планки – ветеранам
Урядовий портал
Укрінформ
Завершилася підготовка особового складу нової ротації батальйону “УкрПолбат” Надрукувати Надіслати електронною поштою
30 березня, на базі окремої бригади берегової оборони Центру військ берегової оборони Військово-Морських Сил Збройних Сил України, дислокованої у Криму, завершилася підготовка особового складу нової ротації національної складової спільного українсько-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” сил КФОР у Косовому.
Детальніше...
 
Передача повноважень Надрукувати Надіслати електронною поштою
 На американській військовій базі “Bondsteel” у Косовому відбулася урочиста церемонія передачі повноважень військовослужбовцям нової ротації польської національної складової спільного українського-польського миротворчого батальйону “УкрПолбат” багатонаціональної тактичної групи “East” сил КФОР.
Детальніше...
 
Час упорядкувати виплати Надрукувати Надіслати електронною поштою
Дедалі частіше доводиться чути думки про необхідність в умовах фінансово-економічної кризи поглиблення пенсійної реформи. Зокрема, йдеться і про обмеження високих пенсій. Кого це стосується? Які зміни до пенсійного законодавства вноситимуться найближчим часом? Про ці та інші питання - у розмові із заступником міністра праці та соціальної політики Оленою ГАРЯЧОЮ.
Детальніше...
 
Стан, проблеми та перспективи розвитку системи військово-патріотичного виховання в ЗС України Надрукувати Надіслати електронною поштою
31 березня, у Києві під головуванням заступника Міністра оборони України Володимира Діброви відбулася науково-практична конференція “Система військово-патріотичного виховання Збройних Сил України: стан, проблеми та перспективи розвитку”.
Детальніше...
 
Як наповнити коштами фонд Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Світова економічна криза призвела до стрімкого падіння вартості пенсійних активів фондових пенсійних систем. Це викликало загальне занепокоєння: як вона вплине на програми соціального забезпечення громадян країн світу й України зокрема?
Детальніше...
 
Чергова ротація вертолітного загону в Ліберію — під загрозою Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Коли третій вертолітний полк Сухопутних військ України відкривав парад до 17-ої річниці незалежності України, у льотчиків, що летіли над Хрещатиком, переможно билися серця. Тоді вони ще не знали, що пройде зовсім трохи часу, і настрій тріумфаторів зміниться на кардинально протилежний. Сьогодні на їх полковому аеродромі тихо, вертольоти стоять, накриті чохлами, і в повітрі пахне не гасом, а скандалом.
Детальніше...
 
ПОПУЛИЗМ В ДЕЙСТВИИ? Надрукувати Надіслати електронною поштою
Широко разрекламированное сокращение зарплат народным депутатам и высокопоставленным чиновникам, на котором уже успели попиариться все - от Тимошенко до Литвина, породит больше хаоса, чем пользы?
Интернет издание «For-ua.com» решило исследовать этот вопрос, абстрагировавшись от предвыборного пиара, для чего обратилось к экспертам.
Вот, что они, в частности, сказали:

Детальніше...
 
Афганський похід українського генерала Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Двадцять років минає відтоді як холодного лютневого дня були виведені з території Афганістану останні частини та підрозділи Радянської армії. Ті, хто їхали тоді на броні під розгорнутими прапорами, ті молоді солдати - вже батьки й дідусі, а лейтенанти стали полковниками і генералами. Час невпинно минає, і в армійському строю стає все менше військових професіоналів із досвідом афганської війни. Багато колишніх воїнів-інтернаціоналістів так і не змогли знайти себе у мирному житті, а багато - досягай таких висоту службовій кар'єрі, про які й не мріяли безвусими лейтенантами чи капітанами. 1 саме вони, "афганці", разом із "ліванцями", "ліберійцями", "іракцями", "югославами" та численними "міяобами" з досвідом роботи у десятках країн світу, саме вони і є тим стрижнем українського війська, який тримає його та робить боєздатним.
Детальніше...
 
Останні виходили грачі Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Довга, майже десятирічна війна в Афганістані, яка коштувала десятків тисяч життів - загиблих, зниклих безвісти й скалічених солдатів і офіцерів Радянської Армії, представників усіх колишніх республік колишнього СРСР, добігала кінця. Розуміючи неминучість завершення цієї безперспективної кровопролитної війни та близьке виведення військ з території Афганістану, командувач 40-ої загальновійськової армії генерал-лейтенант Борис Громову 1988році поставив завдання звести до мінімуму бойову активність наземних військ, за можливості утримуючись від наступальних операцій і займаючись охороною вузлових ділянок, доріг і аеродромів. Усе це - заради зменшення втрат серед військ. Для авіації ж це розпорядження означало одне: збільшення бойової роботи.
Детальніше...
 
У владних коридорах — справжні чужинці. Допекло Надрукувати Надіслати електронною поштою
Пройшовши горнило війни в Афганістані, закінчивши службу в Збройних Силах України, я повернувся у своє рідне село Кожанка, що у Фастівському районі Київської області. Започаткував власну справу і маю десятирічний досвід роботи підприємцем у селі. І незабаром зрозумів, що сьогодні держава не зацікавлена в таких людях, як я... Тому в душі з’являється зневіра, болить серце: що ж наші державотворці роблять з нами, з державою?..
Пишу так, як сприймаю: терпець урвався.
Детальніше...
 
"Ніщо не забуте і не пробачене"! Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Югославський конфлікт кінця 90-х рр. був одним із найжаркіших у Східній Європі. Коли албанським сепаратистам і сербським військам стало тісно в межах автономної області Косово і Метохія, "мирити" їх взявся міжнародний військовий блок. Але сьогоднішній поганий мир сербів з албанцями виявився не набагато кращим за "добру" війну - навіть через 10 років спокоєм на Балканах навіть не пахне.
Детальніше...
 
Захисники вітчизни... голі й голодні. Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Про проблеми з фінансуванням української армії, що пов'язані зі зменшенням бюджетних витрат на оборону, заговорили ще взимку. Тепер прогнози експертів починають справджуватися. Немає за що купувати парашути для десантників, пілоти замість штурвалів бачать тільки тренажери, а кораблі місяцями не виходять у море. Мало того, армія почала розпродавати майно.
Детальніше...
 
Протестна акція Надрукувати Надіслати електронною поштою
26 березня 2009 року УСВА, ВГО «Закінчимо війну» разом з іншими громадськими організаціями підприємців малого та середнього бізнесу провели акцію протесту з вимогою звільнення голови Київської міської державної адміністрації Л. Черновецького.
Детальніше...
 
О друзьях-товарищах Надрукувати Надіслати електронною поштою
 В Орджоникидзе прошел ХV международный фестиваль солдатской песни "Перевал-2009"
Мероприятиям, которые вот уже на протяжении стольких лет проводят в этом небольшом горняцком городке, могла бы позавидовать столица. Из года в год на фестивали, где  поют солдатские сердца, традиционно съезжаются авторы-исполнители и коллективы из Симферополя, Киева, Харькова, Полтавы, Тернополя, Донецка, Черкасс, Днепропетровска, Лубнов, Запорожья, Сумм, Кривого Рога, Москвы, Кишенева, Минска, Еревана...
Детальніше...
 
Пенсійний фонд перевиконує план надходжень Надрукувати Надіслати електронною поштою
Пенсійний фонд станом на 23 березня повністю профінансував виплату пенсій за поточний місяць. Загальна сума склала 13,3 млрд грн. Про це під час прес-конференції у Кабінеті Міністрів повідомив голова фонду Олексій Зарудний. Він також зазначив, що учора припинили видачу грошей банки та пошта, усі виплати здійснено вчасно та у відповідності до затвердженого графіка.
Детальніше...
 
О ВЕТЕРАНАХ НЕ ЗАБЫЛИ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Кабинет министров установил размеры разовой денежной помощи, которая выплачивается в 2009 году в соответствии с Законами Украины «О статусе ветеранов войны, гарантиях их социальной защиты» и «О жертвах нацистских преследований».
Детальніше...
 
Допоможу фронтовикам Надрукувати Надіслати електронною поштою
Війна нещодавно пройшлася по долях моїх ровесників, залишивши в їхніх душах і тілах глибокі рани. В одному з боїв контузило і мене, але, дякувати Богові, ще й нині живу і не хочу бути обузою для рідних і суспільства. Стараюсь обходитись без їхньої допомоги і сам заробляю собі на хліб.
Детальніше...
 
Віддаємо данину пам’яті Надрукувати Надіслати електронною поштою
Щорічно 11 квітня весь світ відзначає Міжнародний день визволення в’язнів фашистських таборів. В Україні нині проживає більше ніж 200 тис. тих, хто зазнав страхіття неволі і мук – жертв фашистських концентраційних таборів.
Детальніше...
 
Сім’я побратима просить допомоги Надрукувати Надіслати електронною поштою
Допоможіть врятувати життя трьохрічній дівчинці Костів Вікторії Василівні. Наша донька, жителька м. Славутич знаходиться на лікуванні в 1-й Обласній лікарні (м. Київ, вул. Богоутівська 1), 2-й терапевтичний корпус, 7-й поверх,відділення дитячої онкопатології з діагнозом нефробластома лівої нирки (бластемний тип) 4 ст.с мтс в легені.
Детальніше...
 
Кадыров: война в Чечне окончена Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Президент Чеченской республики Рамзан Кадыров официально объявил, что до полного завершения контртеррористической операции в Чечне, длящейся с сентября 1999 года, остается меньше недели. "По существу, мы давно завершили борьбу с террористами, однако официально документ о проведении контртеррористической операции (КТО) в республике действует. Я думаю, в конце марта, 30—31 числа, будет подписан официальный документ о ее завершении", — заявил Кадыров. По его словам, "чеченский народ выиграл борьбу с международным терроризмом", теперь осталось только с помощью радио и телевидения "вернуть из леса заблудившихся людей", которые до сих пор продолжают воевать с правительством республики.
Детальніше...
 
Семенюк-Самсоненко рассказала, за что Николаенко исключили из Соцпартии Надрукувати Надіслати електронною поштою
Экс-министра образования и науки Станислава Николаенко и бывшего главу МинАПК Александра Баранивского исключили из Соцпартии за нарушение уставных требований. Об этом заявила представительница СПУ Валентина Семенюк-Самсоненко.
Детальніше...
 
Джульетто Кьеза: "Украине не нужно НАТО" Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Известный итальянский журналист и депутат Европарламента считает, что Украина должна придумать для Европы новую систему безопасности и процветать в статусе нейтрального государства, сотрудничая и с ЕС, и с Россие.
Детальніше...
 
Візит фрегату Клакрінг Надрукувати Надіслати електронною поштою
Сьогодні о дев’ятій годині ранку в місто Севастополь з дружнім візитом прибув військовий фрегат військово морських сил сполучених штатів Америки «Клакрінг.
Детальніше...
 
Реальные шаги по укреплению украино-российского сотрудничества Надрукувати Надіслати електронною поштою
27 марта в Москве состоится III заседание Украино-Российского Форума, на котором планируется обсудить проект украинско-российской антикризисной программы и вопросы укрепления сотрудничества между Украиной и Россией в гуманитарной сфере.
Детальніше...
 
Приклад чиновної бездушності Надрукувати Надіслати електронною поштою
Голові Української Спілки
ветеранів Афганістану
Червонопиському С. В.
Шановний Сергію Васильовичу!
Міський голова м. Кобелянки, Полтавської області О. М. Ісип протиправно позбавив житла інваліда війни І групи Сапарніяза Ісакова, 1921 року народження. Звернення до органів закінчуються відписками так, як в будинку з якого виселили інваліда війни і інших соціально-незахищених громадян зараз проживають голова РДА і прокурор району.
Детальніше...
 
Народився лідером Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Бувають у житті знайомства, які не просто залишають приємний слід в душі, а й додають наснаги, вселяють надію, впевненість, що тебе обов’язково вислухають, зрозуміють, підтримають.
Завдячую долі за зустріч з небайдужою, порядною людиною, для якої неабияке значення має поняття обов’язку, стремління принести користь, використати найменшу можливість, для допомоги кожному, хто цього потребує. Переконана, що багаторічна співпраця з Юрієм Вікторовичем Виноградовим, який 20 років очолює Дніпропетровське міське об’єднання ветеранів Афганістану дає мені повне право на високу оцінку його діяльності.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 Наступна > В кінець >>

Всього 5825 - 5850 з 6426

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.